Lisa Knutsson Toråker

Leg tandläkare.

Lisa tog sin tandläkarexamen 2005 på Karolinska Instituet i Stockholm. Sedan dess har hon arbetat både i folktandvården och i privatklinik och har varit uppskattad av såväl patienter som kolleger. Lisa har vana av all vuxen-och barntandvård samt stor erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda. Lisa är född i Stockholm men har rötter i såväl Lappland som Skåne. Intressen är bla akvarell- och akrylmålning och framställning av läder-och tenntråds-smycken.

Lisa kan spanska eftersom hon tidigare har studerat spanska på Universitetet i Salamanca, Spanien.

gunilla.jpg

Gunilla Sundqvist

Leg tandläkare

Gunilla är från början från Dalarna och tog sin tandläkarexamen 1980 på Karolinska Institutet i Stockholm. Gunilla har arbetat som privattandläkare i 33 år och har erfarenhet den mesta tandvården. Hon är en omtyckt person och tandläkare och är van att arbeta med tandvårdsrädda. Gunilla kommer in och arbetar vid behov numera. 

 

Ing-Britt Saxén 

En duktig tandsköterska med lång erfarenhet av tandvård. Ing-Britt började hos oss våren 2017 och det är oftast henne du pratar med först när du ringer till oss.  

Ayan.jpg

Ayan Shucayb

Leg tandhygienist

Ayan är en duktig och hängiven tandhygienist. Hos henne får du rena och fina tänder och en frisk mun! Hos henne kan du alltid känna dig väl omhändertagen. Ayan tog sin tandhygienistexamen 1999 på Tandläkarhögskolan i Umeå. Ayan har stor erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda.